O nama

O NAMA

U želji da na jednom mestu učinimo relevantno znanje dostupnim na prihvatljiv i zanimljiv način i time utičemo na zdraviji život pojedinaca, nastao je sajt Živeti zdravo.

Ovaj sajt predstavlja skup metodički sakupljenih i sistematski sređenih znanja iz različitih naučnih disciplina, kao što su kineziologija, medicina, psihologija, turizam, sociologija, fiziologija, komunikologija i druge.

Podržan od strane naučne institucije, Fakulteta za sport i turizam iz Novog Sada, institucije na kojoj se neguje savremen pristup znanju i čine napori kako bi ono bilo dostupno svima koji su zainteresovani, spajanjem nauke i struke na ovom sajtu, obezbeđuju se kvalitetne i potpune informacije iz različitih oblasti.

Kroz objavljene tekstove koje potpisuju relevantne osobe, prepoznate u svojim naučnim oblastima, redovni i vanredni profesori, naučnici, lekari, turizmolozi, psiholozi, sociolozi, sportski i drugi stručnjaci, promovišu se vrednosti i znanja stečena kroz naučni i praktičan pristup, te naš sajt ima čvrstu nameru da doprinese kvalitetnijem životu savremenog čoveka.

Uživajte u čitanju!