Blog Detail

Fitnes Stav

16 Oct 17
Živeti Zdravo
No Comments

Poštovane kolege i pratioci Fitnes Stav-a,

Tekuća godina bila je bogata različitim fitnes događanjima u kojima je realizovan veliki broj edukativnih sadržaja, počev od majskog Fitnes Stav-a na Tims-u, preko različitih tribina, javnih prezentacija, seminara isl., pa sve do sajma fitnesa u Bel-expo-centru bili smo zasipani raznovrsnim temama.

Pripremajući Fintes Stav 6 odlučili smo da planirani oktobarski Fitnes stav odložimo za maj 2018-e godine. Glavni razlog ovakvoj odluci jeste želja da u okviru tog događaja svim ljubiteljima fitnesa i pratiocima Fitnes Stav-a ponudimo što kvalitetnije i inovativnije teme, ali ih i aktivno uključimo.

Za realizaciju te namere veoma nam je dragocen vaš doprinos. Zato vas pozivamo da popunite kratku anketu koju ćete naći ovde i na taj način učestvujete u kreiranju sadržaja narednog Fitnes Stav-a.

U anketi je ponuđeno pet tema, a vi bi trebalo da izaberete dve koje po vašem mišljenju zaslužuju najviše pažnje. Ukoliko u ponudi tema ne pronađete ono što ispunjava vaša očekivanja, molimo Vas da na predviđenom mestu upišete svoj predlog.

U očekivanju konstruktivnog dijaloga – srdačno vas pozdravljamo!

Vaš Fitnes Stav

Fakultet za sport i turizam Tims, Novi sad

Leave A Comment