Blog Detail

BELFIS – Sajam rekreacije i fitnesa

13 Sep 17
Živeti Zdravo
No Comments

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, organizuje u septembru mesecu prvi Sajam rekreacije i fitnesa – BelgradeFitness (BELFIS). Sajam će biti održan u BelEkspo centru 15, 16. i 17. septembra 2017. godine, dok će Evropski fitnes kongres, kao i određene predavačke sesije biti realizovane u kongresnim salama hotela Holidej IN.

Tokom tri sajamska dana, svi posetioci imaće priliku da se upoznaju sa svakim segmentom rekreacije i fitnesa – opremom, spravama i rekvizitima, suplementacijom, programima, edukacijom, inostranim srodnim organizacijama. Osim izložbenog tipskog sajamskog dela, programom su predviđene i aktivacije na bini i zona za vežbanje, kao i radionice sa posebnim programima kao što su pilates, joga i dr. Više od 60 aktivacija uživo na tri bine, kao i prezentacije vezane za fitnes, velnes, mešovite borilačke veštine, aktivnosti za decu, bodibilding … biće dostupni tokom trajanja sajma. Od konkretnih događaja koji posebno okupiraju pažnju fitnes branše, ali i javnosti uopšte vredi istaći VII Evropski fitnes kongres, predavanja vrhunskih stručnjaka (prof. dr Vladimir Koprivica, prof. dr Sergej Ostojić, prof. dr Dušan Perić …), Les Mils Kvoterli sa prezentacijama i radionicama ovog svetski poznatog provajdera grupnih fitnes programa, funkcionalnu zonu sa Kros fit vodovima, ali i radionicama na temu funkcionalnog treninga, nastupi najboljih domaćih i prezentera iz regiona (Tamara Ratković, Jasna Đokić, Irena Slovaček, Asja Petersen), brojne radionice, Čunga lunga dečija zona kao i akva zona …

Prvi dan Sajma, 15.09.2017. predviđen je za B2B, dok će preostala dva dana biti usmerena na posetioce. Očekuje se dolazak oko 10.000 ljudi i svi posetioci će dobiti određene poklone u vidu besplatnih članarina za vežbanje u klubovima, popusta za određene proizvode, potom nagrade iz bubnja i sl.

Sajmu su se odazvale gotovo sve institucije, klubovi, kompanije koje se posredno ili neposredno bave rekreacijom, fitnesom i zdravim životom – fakulteti sporta i fizičkog vaspitanja sa Univerziteta u Srbiji, međunarodne srodne organizacije kao što su DSSV (Nemačka), IHRSA (globalna), RiminiWellness (Italija), MŽ konsalting (Slovenija), proizvođači i prodavci opreme (Nike, Matrix, Cybex, Tehnogym, Precor…), proizvođači i prodavci suplemenata, farmaceutske kuće, klubovi.

Sajam okuplja široku ciljnu grupu različitih poslovnih profila, kao i veliki broj vežbača, instruktora i vlasnika klubova te verujemo da bi i Vaša kompanija imala interes za učešće na ovom jedinstvenom događaju u regionu koji promoviše sveobuhvatan sistem zdravog života i vrednosti.

Više o sajmu možete videti na: http://belgradefitness.rs/

Leave A Comment